Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Балъков каза за ЦСКА

Балъков каза за ЦСКА

24-05-2018 Тема спорт

Красимир Балъков отрече да е имал среща със собственика на ЦСКА Гри??а Ганчев относно пост на „Армията“. Във вторник вечерта Нова телевизия съобщи, че двамата са се виждали.
„Не. До този момент не е имало среща и контакт. Но повече не искам да коментирам“, лаконичен бе Бала пред „Тема Спорт“.
А дали в бъдеще това може да се промени и да има такава среща, той сподели: „Това не е въпрос, който може да задавате на мен, а на други“.
За евентуална съвместна работа с Ненад Лалатович, който призна, че ЦСКА е вариант пред него, Балъков отговори: „??зобщо не ме питайте такива неща. ??нтересуват ме само теми, които са свързани с мен. Така че не съм аз човекът, който може да говори за другите отбори спрямо мен“.
Относно бъдещето му в Етър героят от САЩ??? 94 заяви: „??маме много разговори и неща, които да се коригират и оправят. Това не е свързано с моето оставане или не, а с моята свързаност с клуба като цяло. Етър ме е създал като футболист и аз ще помагам с каквото мога, независимо дали съм в клуба или не. Въпрос е и на желание и на хора, които ще се ангажират с това, което аз им предлагам като варианти и концепции. А дали аз ще бъде треньор, или не още не сме дискутирали дълбоко тази тема, защото има други неща, които трябва да видим как ще бъдат“, добави Краси Балъков, под ръководството на когото болярите успяха да се спасят от изпадане.
Както вече се писа, той може да заеме пост в ЦСКА от лятото.
Фаворит за треньорския пост на „Армията” продължава да е Ненад Лалатович. 40-годи??ният сърбин е считан за един от най-перспективните специалисти в родината си.