Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

22-08-2014 Балъков: Нито за миг не съжалявам, че станах треньор на Литекс

Балъков: Нито за миг не съжалявам, че станах треньор на Литекс

22-08-2014 Тема спорт

„Още от самото начало на престоя ми в Ловеч усещам подкрепата на цялото ръководство. Още при първия ми разговор със Стойчо Стоилов разбрах, че имаме абсолютно еднакви виждания за всяка една сфера на футбола. Подкрепата от Гри??а Ганчев винаги е идвала точно намясто и навреме. Като цяло клубът е много професионално настроен. ??менно затова ре??их да поема треньорския пост в Ловеч и не съжалявам и до ден-дне??ен”, заяви за Гонг наставникът на Литекс Красимир Балъков.

Той направи съпоставака на нивото на родното първенство от преди??ния си престой в България начело на Черноморец: „??ма промяна в българския футбол. Футболът и първенството ни сега са по-конкурентноспособни. Всеки отбор може да победи всеки. Това, разбира се, е добре за качеството на футбола. От друга страна, може би визуално не се вижда някаква промяна. Това се дължи на факта, че държавата ни е в криза. Хората едва свързват двата края. Така, че, докато държавата ни не стъпи здраво на земята, сигурно и футболът ни ще се лю??ка и ще куца!”

„За жалост, медийният ни футболен бизнес е в много цветове. На мен това ми е напълно ясно. Ние като хора, които отдавна се занимаваме с футбол, сме свикнали с всичко. Аз приемам всички конструктивни критики, които са отправени към нас. По никакъв начин обаче не приемам лъжите и интригите. В последните 3-4 седмици, да не кажа от началото на първенството, много такива интриги се появиха в българските медии, които не бяха добри за атмосферата в отбора”, завър??и легендата на българския футбол.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар