Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

28-06-2020 Анев пак скочи на Катя Дафовска

Анев пак скочи на Катя Дафовска

28-06-2020 Тема спорт

Долна лъжа е, че съм искал по-висока заплата от Владимир Илиев, заяви биатлонистът

Словесната война в биатлона между Красимир Анев и Екатерина Дафовска продължава. Във видео, публикувано във Facebook, самоковецът отрича думите на президентката на федерацията, че е искал по-голяма заплата от другия ни водещ биатлонист Владимир Илиев. Трябва да се отбележи, че Илиев дори е харесал видеото на Анев, който призовава олимпийската шампионка от Нагано 1998 да се публикува аудио от заседанието на УС на 11 юни.
„Госпожа Дафовска за пореден път се опита да опетни името ми с изказването си, че съм искал да взимам по-висока заплата от Владимир. Искам да кажа категорично, че това е една долна лъжа. За да го докажа, призовавам госпожа Дафовска и нейната администрация да публикуват аудиопротокол от заседанието на УС от 11 юни. От записа всички ще чуете точните ми думи. Те са, че държа заплатата ми и тази на Илиев да са еднакви. Ако госпожа Дафовска не иска да публикува тези записи, това означава, че се страхува от истината. Личната война, която тя е започнала с мен, си личи в постоянните медийни изяви и опетняване на името ми”, казва Анев.