Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

Стоянов е по-силов, Михайлов е по-фин

Стоянов е по-силов, Михайлов е по-фин

09-10-2013 Любомир ШЕЙТАНОВ (бив?? треньор на вратарите в национал

Николай Михайлов и Владислав Стоянов са уникални професионалисти и е истинско удоволствие да работи?? с тях. ?? двамата са много добри вратари, но са различен тип. Ники е по-фин страж, по-рано излезе навън, докато Владо е по-силов. Не мога с точност да кажа кой е по-добрият. Стоянов по-често го гледаме, докато Михайлов още не е започнал да пази във Верона.
Проблемът за националния отбор никога не е бил вратарският пост и в бъдеще няма да е. Отдолу идва отлична смяна в лицето на Георги Китанов от Черно море, Димитър Евтимов, който е в Нотингам, и други млади момчета. Това, че всеки отбор вече си има треньор на вратарите, започва да оказва влияние.
Но да се върнем към Ники и Владо. Когото и да избере колегата Йордан Йорданов, мисля, че няма да сбърка. Няма да го подведат. Сигурен съм, че и двамата са отлично подготвени. Наистина дилемата е сериозна и тя е логична, защото Стоянов направи много силни мачове в Европа с Лудогорец. Няма гаранция, че когото и да сложат, няма да сбъркат. ?? двамата са много интелигентни момчета, разбират се без думи, научени хора.
На страната на Михайлов е по-голямата сработеност със защитата, която вече е свикнала с него. Общо взето няма и провали в националния отбор. Да, при определени голове и ситуации е можело да се намеси и по-добре, но стои стабилно. Тук вече е ролята на треньорския щаб.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар