Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

Лудогорец – с мисъл за титла и още нещо

Лудогорец – с мисъл за титла и още нещо

28-01-2012 ??во БЪРЗАКОВ

Лудогорец приключи първият си зимен лагер в Сандански. Селекцията при есенният ??ампион е почти завър??ена, като в състава се чака само още един нов играч. Клубът не допусна тя да се превърне в провлачен процес, както стана при основните им конкуренти - Левски и ЦСКА. Новите играчи бяха осигурени бързо и бяха средоточени в насока засилване на конкуренцията и постепенно подмладяване. Това е и голям плюс за развитието на отбора за в бъдеще.
Представянето на Мантила, Витиня и Костадинов, в контролите не бе никак ло??о и те бързо разкриха какво могат. ??зключваме двамата вратари Аргила??ки и Петер, които не могат да бъдат оценени с оглед това, че нямаха работа под рамката. Взимането на Мантила и Костадинов може да се определи като много добра стратегия. Двамата са младежки национали на Финландия и България, а точно на техните позиции Лудогорец се нуждае??е от засилване на конкуренцията.Към тях спокойно може да се прибави и Касчелан, който ще бъде алтернатива на Дяков и Генчев, заедно с Костадинов.
Може би вече ни втръсна от натякване как всичко в отбора е прекрасно и колектива е супер, но наистина е така. С оглед бързото интегриране на новите и разбирателството, което те показаха с по-старите стана ясно, че всичките неща за колектив и задружност не са били празни приказки.
В контролите със Септември Симитли (3:0), Пирин ГД (6:0) и Пирин Рз (4:0), ??вайло Петев не изневери на стила си и отново практикува??е игра близка до тази на Барса и националния отбор на ??спания, колкото и еретично да звучи това. С две думи тики-така. Лудогорец практикува игра осеяна с многобройни пасове, невероятни извеждащи подавания и нетипичен таран превърнал се в мотор на отбора - Емил Гъргоров. Стар??и треньорът ??вайло Петев остави капитанът си свободен на терена без ясна позиция. Гъргоров се отблагодари подобаващо и не спира??е да прави супер отигравания на тежките терени в района на Сандански. Атаките на отбора не бяха еднотипни. Всяка бе различна и разградчани измисляха нещо ново. Дали чрез Гъргоров, Марселиньо, Ки??адa, Александров или някой друг. Не е случайно, че отбора порази вратата на противниците си цели 13 пъти. Защитата също не се справя по-ло??о и не допусна гол. На скамейката не е по различно и жадни за изява седят младежки национали и доказали се футболисти. Със сигурност обаче не всичко е така както виждаме и ??вайло Петев е скрил някой друг коз в ръкава, който може да му даде предимство в битката за титлата.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар