Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

Всички „обичат“ Левски

Всички „обичат“ Левски

21-04-2012 Желю СТАНКОВ

Добре де, някой слънчев ден ??во Тонев все пак трябва да каже от кои левскари той милее повече за Левски. Майтапът настрана, това вече е като аудио обръщение, записано на фла??ка, която той вади всеки път като застане пред медиите.
Веднъж немилеещите левскари са извън клуба, друг път те са в клуба, но винаги и всеки път ??во Тонев страда повече от тях за синия клуб. А кои са те, само можем да гадаем. ??наче той бил честен и открит.
Нека припомним, че става дума за същия ??во Тонев, който при напускането си от Локомотив София миналата година заяви, че не би работил в друг български клуб, защото това което правил в „Надежда“, го правил преди всичко от любов. Тодор Батков и той много обичал Левски, инвестициите му били като дарения към църква, според неговите думи, така ги чусвал нещата. За да се окаже в един момент, че Батков си иска 16 милиона, защото това не били изсипани пари, а кредити и заеми. Еххх, колко сме били наивни само… Ние им вярваме, те страдат и не спят заради Левски и в крайна сметка разсипаха всичко, което има??е за разсипване на „Герена“.
Общото е, че милеещ или не, Тонев докара Левски до състоянието, в което остави Локомотив София – отбор разруха и почти празни трибуни.
Далеч сме от мисълта, че всичко това, което се случва на ФК Левски е успе??ен резултат от някакъв експеримент, целящ Тодор Батков да продаде клуба на Спонсорите на безценица. Ако един ден адвокатът по някакъв начин си отвори устата и подметне нещо подобно, ??во Тонев трябва да е сигурен, че това ще рефлектира изключително сериозно върху него и на момента той трябва да подаде оставка за трети път пред Хората, които го спуснаха на „Герена“.
Повече сме склонни да вярваме, че Левски-пролет 2012 е резултат на неговото милеене за клуба. Обаче само с неспане не става. Трябва и потенциал за менажиране на футболен клуб. Всеки ден ако се завъртим около „Герена“ ще намерим хора, които страдат трийсет пъти повече от ??во Тонев за Левски, но никога няма да получат достъп до управлението на сините.
Милеещият получи от Хората един бранд, който би могъл да струва милиони, ако се управлява и развива успе??но. Въпреки, че футболът е деликатна материя, за България Левски е една от двете неприкосновени запазени марки. Ако ??во Тонев сформира добър екип и подкара нещата в правилна посока, синия клуб може до две-три години да изглежда идеално не само като структура и организация, но и като отбор.
Най-милеещият левскар демонстрира, че е готов да срути до основи старата къща, за да започне да строи нова. Пари имало достатъчно. Желание поне отстрани погледнато, не му липсва. Това че, не спи заради Левски и страда повече от „някои“ левскари, също е безспорно, но нима това е достатъчно?! Всеки ли, който се е клел във вярност в Локомотив София и твърдящ, че милее за Левски, трябва да бъде пращан на „Герена“? ??ли пък първата година може да се брои за нулева и от лятото нататък ние ще видим един нов, един различен ??во Тонев и един съвър??ено друг Левски.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар